PSP&zo

Forum om gezellig te kletsen en knutselen!
 
IndexIndex  PortalPortal  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Huisregels PSP & zo

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
beheerder/moderator
beheerder/moderator


Aantal berichten : 68
Registration date : 02-06-08

BerichtOnderwerp: Huisregels PSP & zo   wo 3 sep 2008 - 16:16

Om het forum leuk en gezellig te houden, hebben we een aantal regeltjes opgesteld.
We zouden het erg op prijs stellen als je ze even doorleest en er rekening mee houdt.

Dank je wel!


1. Maak een normale gebruikersnaam aan, met je eigen naam (evt met een cijfer erachter of geb.datum). Zo houden we het persoonlijk binnen het forum. Als wij vinden dat een naam niet kan, dan verwijderen wij deze.


2. Natuurlijk willen we graag weten wie onze leden zijn, dus stel je daarom als eerste voor in de daarvoor bestemde topic.
Indien je je binnen 2 dagen nog niet hebt voorgesteld, word je verwijderd van het forum. Dit doen we om het overzichtelijk te houden. Er zijn veel mensen die zich aanmelden en verder nooit meer komen.

3. De lessen op dit forum zijn eigendom van de eigenaren van het forum. Het is niet toegestaan de lesjes te kopiŽren en gebruiken op andere sites.

4. De creaties zijn eigendom van degene die ze gemaakt hebben. Zie je een creatie en wil je deze gebruiken op een andere site dan moet je eerst toestemming vragen aan degene die het gemaakt heeft.
We zouden het op prijs stellen om creaties die op dit forum gemaakt zijn niet te showen op andere PSP forums.

5. De banners mogen niet groter zijn dan 550 bij 200 pixels. Is hij wel groter, dan vragen wij je om deze te verkleinen. Wanneer dit niet gebeurt, moeten wij hem helaas verwijderen.

6. De afmetingen van de avatar mag niet groter zijn dan 150 bij 150 pixels.

7. Het is niet toegestaan om plaatjes te linken naar eigen sites vanaf het forum zonder toestemming van de eigenaren.

8. Wanneer je een onderwerp wilt openen op het forum, zet dit dan bij de juiste rubriek. Twijfel je over waar je iets neer moet zeggen? Vraag het ons dan even.

9. Een reactie op een onderwerp waarvan een moderator vindt dat het niet kan, wordt verwijderd door de moderator.

10. Elk onderwerp dient 1 keer geplaatst te worden in een rubriek. Hooguit 2 keer, als het onderwerp van het bericht hier aanleiding toe geeft. Doe dit niet overal want ook dan word het een rommeltje en onoverzichtelijk.

11. De beheerders hebben het recht om iemand, zonder opgave van reden, te verwijderen van de forum.

12. Zijn er irritaties? Meld het ons dan, zodat wij het op kunnen lossen en het gezellig blijft op de forum.

13. Als je lid geworden bent, dan moet je je eerst even voorstellen. Zodra je dat gedaan hebt, krijg je toegang tot de rest van het forum. Post je daarna niks, dan word je na 2 weken op non actief gezet. Is het zo dat je alsnog gezellig mee wilt doen, dan kan je dat aan geven in de topic vragen van gasten. Als je terug gezet bent op actief en je post nog niets, dan word je weer na 2 weken van de lijst gehaald.
Eens in de zoveel tijd schonen wij de gebruikerslijst en worden de mensen die op non-actief staan verwijderd. Sta je niet meer op de lijst, dan zul je je opnieuw moeten registreren.

Wanneer je voor lange tijd afwezig bent door ziekte, vakantie of andere omstandigheden, meld dit dan even.
Uiteraard word je dan niet van de lijst verwijderd.

14. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van de gebruikers.

15. Let op je taalgebruik. Vloeken en sexistische uitspraken worden niet getolereerd.

16. Alleen mensen die zich registreren onder een emailadres van een provider worden geactiveerd. Registreren met een gratis emailadres zoals bijvoorbeeld gmail, hotmail, yahoo etc etc is (voorlopig) niet mogelijk. Deze aanmeldingen worden meteen weer verwijderd.

17. Het is niet toegestaan om onze lessen of lesideeŽn (waar wij heel veel tijd in steken) op wat voor site of wat voor manier dan ook, te verkopen of geld voor te vragen, ook niet met de uitwerkingen, zonder toestemming van ons. Wij doen heel veel moeite om leuke lessen te schrijven, en als we daar iemand geld aan wilde laten verdienen, dan hadden we dat zelf wel gedaan.

18. Mensen met een eigen pspforum laten we niet toe. Het komt ons tť vaak voor dat er lessen of lesideeŽn van ons worden gebruikt voor zgn. eigen geschreven lessen.Bedankt dat je dit hebt doorgelezen!

Wij wensen je heel veel plezier toe op ons forum!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://pspenzo.actieforum.com
 
Huisregels PSP & zo
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
PSP&zo :: Welkom :: Huisregels-
Ga naar: